4817

Doğum Günü Partileri

Doğum Günü Partileri

Filii'de Çocuk Olmak- Filii Oyun Grubunda Neler Yapıyoruz.



FİLİİ OYUN GRUBU
Çocuğunuzun zihnindekilerin ne olduğunu anlamanın en iyi yolu onu oynarken seyretmektir. Çocuk oyun oynarken ne kadar aktifse sosyalliğe o kadar kolay adım atmış olur.1 yaşına kadar anne eşliğinde oynanan oyunlar bebeğin gelişimi için yeterli olurken bebekler 1 yaşlarından itibaren çevresinde bir oyun arkadaşı aramaktadır. Çocuğunuz 2 yaş civarına geldiğinde ise artık sosyalleşme ihtiyacı başlamış demektir. Bu durumda 12-24  24-36 ve  36-60 aylık çocuklarımız için içeriği özenle  hazırlanmış filii oyun grupları imdadınıza yetişecektir.
 
Oyun gurubu, sağlıklı bir birey hedefi ile yola çıkan tüm ebeveynler için daha yolun başında vazgeçilmez bir seçenek olarak öne çıkıyor. Oyun gurubu sadece çocuk için değil aynı zamanda anneler için de vazgeçilmez… Filii oyun grubunda ebeveynler, çocuğunun katıldığı tüm etkinlikleri yerinde birebir gözlemleme şansı yakalarken aynı zamanda gruba dâhil olan diğer annelerle tanışıp sosyalleşme imkânı bulmaktadır.
İnsan hayatını devam ettirebilmek için topluma ihtiyaç duyan sosyal bir varlıktır. Erken yaşta edinilen sosyalleşme becerisinin çocuklarımızın geleceğine şüphesiz büyük katkıları olacaktır. Oyun gruplarının ise bu anlamda küçük yaşta, büyük katkıları olduğu görülmektedir.
Filii oyun grubunda çocuklarla yaşlarına uygun hazırlanmış parkurları aşıyoruz. Miniklerin ince motorlarına yönelik deneyimli öğretmenlerimizin hazırladığı montessori ağırlıklı aktiviteler yapıyoruz. Değerler eğitimi derslerimizde gözetmen öğretmenlerimiz eşliğinde sıkıntılı konularımızı eğlenerek aşıyoruz. Grup oyunlarıyla sosyalleşmeyi ve beraber oyun oynamayı öğreniyoruz. İngilizce oyunları ve aktiviteleriyle miniklerin İngilizce temelini sağlamlaştırıyoruz. Tekerleme ve halka oyunlarıyla dil becerimizi güçlendiriyoruz, konuşma zorluklarımızı aşıyoruz.
Bu süreçlerden geçen minikler;
*özgüvenlerini kazanıyorlar,
*sosyalleşiyorlar,
*yaşlarına uygun tüm motor becerilerini kazanıyorlar.
*konuşma zorluklarını aşıyorlar,
*ebeveynleriyle daha kaliteli ilişkiler kuruyorlar.
Anne ve babaların çocuklarıyla beraber katılabilecekleri filii oyun grupları; çocuklara eğlenirken öğrenecekleri sosyal bir ortam sunar. Çocuklar, filiide bir yandan sosyalleşmeyi ve paylaşmayı öğrenirken; bir yandan da motor aktiviteleri ve duygusal, zihinsel gelişimlerini destekleyici aktivitelerin yer aldığı sağlıklı ve güvenli bir oyun ortamında bulunurlar.